Over ons

Jafra cosmetica door Gingerstudio

OVER ONS


Hoi, ik ben Els Jacobs-Gijsemans. In 2013 startte ik mijn bedrijf Ginger, uit liefde voor het nagels zetten. Ondertussen zijn we heel wat jaren verder en bleek dat mijn passie het geven van beauty workshops is. Hierbij leer ik jullie zo veel mogelijk info en tips & tricks aan op beauty-gebied. Jullie informeren over welk product het beste bij je past en hoe we jouw specifieke behoeften kunnen aanvullen met eerlijke producten die doen wat ze moeten.

Ik ben jouw direct aanspreekpunt hier & help je steeds met veel plezier. Heb je vragen, twijfel dan niet en contacteer me via mail, Whatsapp, Facebook, Instagram. Er zijn zo veel mogelijke manieren in dit digitale tijdperk dus twijfel niet, ik help je graag.


Mijn voorkeur voor beautyproducten van Jafra.


Met zelf een gevoelig velletje was ik vanaf dag één verkocht. Geen jeukende benen na een wasbeurt met de bad- en douchegel, geen rode of prikkende ogen na het gebruik van de make-up, niet getest op dieren, met een ruim assortiment dat perfect kan aansluiten op jouw behoeftes.


Daarbovenop de luxueuze skincare met werkende bestanddelen die doet wat het moet. Voor mij is Jafra echt een merk met vele kwaliteiten en met heel veel top cosmetica producten. 


Dit alles maakt van mij een Jafra fan in hart en nieren. En dat wil ik graag met je delen.

Ben jij op zoek naar cosmetica?Ben jij op zoek naar de ideale dagcrème, de perfecte mascara of een olie voor bad om heerlijk te relaxen? Dan help ik je met veel plezier in deze zoektocht. Dit kan in een één op één advies waarbij we samen alle producten kunnen bekijken en waarbij jij kan testen, ruiken voelen... Ook kan dit in groep. Ik geef één keer per maand een workshop hier live bij me thuis, maar kom ook aan huis. Hou mijn social media in de gaten of stuur me een berichtje indien je graag zelf een workshop wil plannen.


Kijk gerust al een in de webshop om te zien wat er is, en stuur je vragen door.

HOE KAN IK JE HELPEN?