Over ons

De beste (natuurlijke) cosmetica door Gingerstudio

OVER ONS


Hoi, ik ben Els Jacobs-Gijsemans. In 2013 startte ik mijn bedrijf Ginger, uit liefde voor het nagels zetten. Ondertussen zijn we heel wat jaren verder en bleek dat mijn passie het geven van beauty workshops is. Hierbij leer ik jullie zo veel mogelijk info en tips & tricks aan op beauty-gebied. Jullie informeren over welk product het beste bij je past en hoe we jouw specifieke behoeften kunnen aanvullen met eerlijke producten die doen wat ze moeten.

Ik ben jouw direct aanspreekpunt hier & help je steeds met veel plezier. Heb je vragen, twijfel dan niet en contacteer me via mail, Whatsapp, Facebook, Instagram. Er zijn zo veel mogelijke manieren in dit digitale tijdperk dus twijfel niet, ik help je graag.


Mijn voorkeur voor  goede (natuurlijke) beautyproducten.


Met zelf een gevoelig velletje vind ik de juiste keuze van producten zeer belangrijk. Ik wil geen jeukende benen na een wasbeert met bad- en douchegel, ik wil geen rode of prikkende ogen na het gebruik van de make-up, Ik wil geen testen op dieren... Met deze dingen in het achterhoofd, zoek ik voor jullie een ruim assortiment dat perfect kan aansluiten op jouw behoeftes.


Als de producten daarboven op nog natuurlijk en duurzaam zijn, hebben ze alleen maar extra pluspunten. Werkende bestanddelen staan in mijn keuze wel steeds op nr. 1.


Dit maakt dat  mijn assortiment bestaat uit meer dan één merk, om jou zo goed mogelijk te helpen..

Ben jij op zoek naar cosmetica?Ben jij op zoek naar de ideale dagcrème, de perfecte mascara of een olie voor bad om heerlijk te relaxen? Dan help ik je met veel plezier in deze zoektocht. Dit kan in een één op één advies waarbij we samen alle producten kunnen bekijken en waarbij jij kan testen, ruiken voelen... Ook kan dit in groep. Ik geef één keer per maand een workshop hier live bij me thuis, maar kom ook aan huis. Hou mijn social media in de gaten of stuur me een berichtje indien je graag zelf een workshop wil plannen.


Kijk gerust al eens in de webshop om te zien wat er is, en stuur je vragen door.

HOE KAN IK JE HELPEN?